Apteekkituotteiden tilaus netistä ja niiden kotiinkuljetus


Verkkoapteekit ja apteekkituotteiden tilaaminen netistä on yleistynyt paljon viimeisten vuosien aikana. Verkkoapteekeista saa yleensä samat tuotteet ja palvelut kuin kivijalka apteekista ja se helpottaa arkea varsinkin silloin, jos apteekissa asioiminen hankalaa. Netistä tilatessa tuotteille voi valita haluamansa toimitusmuodon tai ne voi myös käydä noutamassa itse apteekista. Tällä kertaa aiheena on apteekkituotteiden tilaus ja lääkkeiden kotiinkuljetus. Jos aihe on ajankohtainen, tervetuloa blogin ja tämänkertaisen kirjoituksen pariin!

Verkkoapteekista voi tilata kaikki apteekkituotteet ja lääkkeet

Kivijalkaliikkeessä on mukavaa asioida, mutta aina se ei välttämättä ole mahdollista, mutta onneksi myös silloin apteekkituotteiden tilaus onnistuu verkossa ja ne voidaan toimittaa tarpeen mukaan, vaikka kotiovelle saakka. Verkkopalvelut helpottavatkin arkea monessa tilanteessa ja verkosta tilaaminen saattaa olla monelle hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluaa tilata tuotteita anonyymisti. Verkkoapteekista on mahdollista tilata kaikki apteekkituotteet ja myös reseptilääkkeet. Reseptilääkkeitä tilatessa, täytyy apteekin verkkopalveluun kirjautua, sekä tunnistautua joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla, mutta kaikkia apteekin tuotteita tilatessa, ei palveluun tarvitse kirjautua tai tunnistautua. Verkkoapteekissa voi myös tutustua tuotteisiin, sieltä löytää myös tietoa lääkkeistä.

Verkkoapteekissa saa myös yhteyden apteekin henkilökuntaan

Reseptilääkkeitä ostaessa, apteekin henkilökunnalta saa aina lääkeneuvontaa, vaikka lääkkeet tilattaisiin verkkoapteekista. Apteekin henkilökuntaan voi olla yhteydessä esimerkiksi puhelimitse, chat-palvelun kautta tai videopuhelulla. Farmaseutti voi lääkeneuvonnan lisäksi tarkistaa reseptin voimassaolon, kuinka paljon reseptissä on vielä lääkkeitä jäljellä vai täytyykö se mahdollisesti uusia. Apteekin henkilökunnalta voi kysyä verkossa myös samat kysymykset kuin paikan päälläkin ja apua saa esimerkiksi itselle sopivien tuotteiden valinnassa. Verkkoapteekin avulla tuotteisiin voi myös tutustua rauhassa, vaikka omalla kotisohvalla tuotteita selaillen ja niiden tuotetietoja lueskellen.

Verkkoapteekissa asioiminen on turvallista

Verkkoapteekista tilaaminen on turvallista ja tuotteiden toimitustavan voi valita itse. Tuotteet voi joko noutaa itse apteekista, tilata ne noutoautomaattiin tai postitse. Lääkkeille voi myös valita kotiinkuljetuksen, jossa toimituksen hoitaa yleensä apteekki. Kun lääkkeille valitsee pikakuljetuksen, toimitetaan ne yleensä kotiin muutaman tunnin kuluessa tai samana päivänä. Lääkkeiden kotiinkuljetus on yleensä mahdollista noin 15 kilometrin säteellä apteekista.

 

minusta

Tunne apteekkituotteesi! – blogi

Tervetuloa apteekkituotteista, nettiapteekeista ja apteekkien toiminnasta kertovan blogin pariin! Blogissa jaamme ajankohtaista tietoa terveydestä sekä hyvinvoinnista. Täällä perehdymme myös siihen millaisia tuotteita apteekeissa on tarjolla sekä sitä miten apteekkientoiminta on muuttunut lähivuosina. Nykypäivänä moni apteekin asiakas onkin tykästynyt tilaamaan apteekki tuotteet netistä. Myös reseptilääkkeitä saa tilattua kotiovellesi. Apteekki tuotteita eivät ole pelkästään reseptilääkkeet lääkkeet ja käsikauppa lääkkeet, sillä apteekeista saa paljon erilaisia hyvinvointia edistäviä tuotteita. Modernit apteekit ovat perehtyneet myös ihonhoitoon sekä esimerkiksi lisäravinteisiin ja vitamiineihin. Tutkimmekin tässä blogissa millaisia eri tuotteita on tarjolla, miten juurin sinä voit parantaa hyvinvointiasi erilaisten apteekkituotteiden avulla. Kerrothan kommenttiosiossa omat parhaat vinkkisi! Toivottelemme oikein hyviä lukuhetkiä.

Haku

Kategoriat

arkisto